Begyndermatcher 2017.

2.halvår.

Begynderudvalget inviterer til i en række hyggelige og lærerige begyndermatcher på klubbens 9-huls-bane.

Matcherne er for årets nybegyndere, men alle interesserede golfspillere er velkomne.

Vi afholder matcher på flg. onsdage i efterårs-sæsonen 2017

2. august    9. august   16. august     23. august    30. august     6. september     13. september    20. september    27. september

Fra den 2.aug. til og med den 6.sept. slår vi ud kl.18.00 – Mødetid ved greenfee-rummet senest kl.17.45.

Fra den 13.sept. til den 27.sept. slår vi ud kl.17.00 – Mødetid ved greenfee-rummet senest kl.16.45.

NB: Den 16.august får vi besøg af nybegynderne fra Outrup. Her spiller vi sammen med dem.

Du skal tilmelde dig den enkelte match i GolfBox senest kl.16.00 dagen før.

Du skal betale 20 kr. for at være med i matchen.

Efter matcherne mødes vi i/ved klubhuset til hyggeligt samvær og præmieoverrækkelse.

Begynderudvalget opfordrer til, at årets begyndere deltager i så mange begyndermatcher som muligt. Det giver god mulighed for at øve spillet, at lære reglerne bedre at kende samt at møde både nye og ”gamle” golfspillere.

Vejledning i tilmelding på GolfBox: www.golfbox.dk – login – medlemslogin er dit golfnr.:154-xxxx. Dit password er de 6 cifre i din fødselsdag. Vælg klubturnering (til venstre for neden) – klik på den match du vil tilmelde dig – tryk ”tilmeld”.

Med venlig hilsen Begynderudvalget.