Begyndermatcher 2017.

1.halvår.

Begynderudvalget inviterer til i en række hyggelige og lærerige begyndermatcher på klubbens 9-huls-bane.

Matcherne er for årets nybegyndere, men alle interesserede golfspillere er velkomne.

Vi afholder matcher på flg. onsdage i 1.halvår af 2017

26.april    3.maj    10.maj     17.maj     24.maj     31.maj     7.juni     14.juni     21.juni     28.juni

Du skal tilmelde dig den enkelte match i GolfBox senest kl.16.00 dagen før.

Mød op i green-fee-rummet senest kl.17.45. Her står medlemmer af Begynderudvalget klar til at hjælpe dig med at udskrive scorekort mv.

Du skal betale 20 kr. for at være med i matchen.

Efter matcherne mødes vi i/ved klubhuset til hyggeligt samvær og præmieoverrækkelse.

Begynderudvalget opfordrer til, at årets begyndere deltager i så mange begyndermatcher som muligt. Det giver god mulighed for at øve spillet, at lære reglerne bedre at kende samt at møde både nye og ”gamle” golfspillere.

Vejledning i tilmelding på GolfBox: www.golfbox.dk – login – medlemslogin er dit golfnr.:154-xxxx. Dit password er de 6 cifre i din fødselsdag. Vælg klubturnering (til venstre for neden) – klik på den match du vil tilmelde dig – tryk ”tilmeld”.

Med venlig hilsen Begynderudvalget.