Træningsmatcher 2018.

1.halvår.

Begynderudvalget inviterer til i en række hyggelige og lærerige træningsmatcher på klubbens 9-huls-bane.

Matcherne er for årets nybegyndere, men alle interesserede golfspillere er velkomne.

Vi afholder matcher på flg. onsdage i forårs-sæsonen 2018:

25. april   2. maj   9. maj   16. maj   23. maj   30. maj   6. juni   13. juni   20. juni   27. juni

Fra den 25 april til og med den 27. juni slår vi ud kl.18.00 – Mødetid ved greenfee-rummet senest kl.17.45.

Du skal tilmelde dig den enkelte match i GolfBox senest kl.16.00 dagen før.

Du skal betale 20 kr. for at være med i matchen.

Efter matcherne mødes vi i/ved klubhuset til hyggeligt samvær og præmieoverrækkelse.

Begynderudvalget opfordrer til, at årets begyndere deltager i så mange træningsmatcher som muligt. Det giver god mulighed for at øve spillet, at lære reglerne bedre at kende samt at møde både nye og ”gamle” golfspillere.

Vejledning i tilmelding på GolfBox: www.golfbox.dk – login – medlemslogin er dit golfnr.:154-xxxx. Dit password er de 6 cifre i din fødselsdag. Vælg klubturnering (til venstre for neden) – klik på den match du vil tilmelde dig – tryk ”tilmeld”.

Med venlig hilsen Begynderudvalget.