Træningsmatcher 2018.

2.halvår.

Begynderudvalget inviterer til i en række hyggelige og lærerige træningsmatcher på klubbens 9-huls-bane.

Matcherne er for årets nybegyndere, men alle interesserede golfspillere er velkomne.

Vi afholder matcher på flg. onsdage i efterårs-sæsonen 2018:

1. aug.   8. aug.   15. aug.   22. aug.   29. aug.   5. sept.   12. sept.   19. sept.   25. sept.

Fra 1. august til og 5. september er der mødetid ved greenfee-rummet senest kl.17.45.

Vi mødes ved hul 1 kl. 18.00.

Fra den 12. september er der mødetid ved greenfeerummet kl. 16.45.

Vi mødes ved hul 1 kl. 17.00

Du skal tilmelde dig den enkelte match i GolfBox senest kl.16.00 dagen før.

Du skal betale 20 kr. for at være med i matchen.

Efter matcherne mødes vi i/ved klubhuset til hyggeligt samvær og præmieoverrækkelse.

Den 29. august tager vi på udflugt til Outrup/Begyndervenskabsmatch. Tilmelding i GolfBox senest den 22. august kl. 16.00.

Begynderudvalget opfordrer til, at årets begyndere deltager i så mange træningsmatcher som muligt. Det giver god mulighed for at øve spillet, at lære reglerne bedre at kende samt at møde både nye og ”gamle” golfspillere.

Vejledning i tilmelding på GolfBox: www.golfbox.dk – login – medlemslogin er dit golfnr.:154-xxxx. Dit password er de 6 cifre i din fødselsdag. Vælg klubturnering (til venstre for neden) – klik på den match du vil tilmelde dig – tryk ”tilmeld”.

Med venlig hilsen Begynderudvalget.