Efter en suveræn sæson, hvor holdet har gjort rent bord i puljespillet er Skærbæk Mølles herrer i 3. div. klar til oprykningsspil til 2. div.

3 div. holdet manglede ’ bare ’ et point for at sikre pladsen til oprykningsspil før sidste weekends kampe, hvor der blev spillet hjemme mod Esbjerg og ude mod Give.

Til kampene manglede vi desværre en af holdets faste spillere pga. bryllup og hjemmekampen mod Esbjerg blev en tæt affære der først blev afgjort af Foursome spillerne på sidste hul!

Holdet skulle bruge en sejr fra Foursome spillerne for at vinde matchen. Danny og Simon var 1 up før de gik til hul 18 og det blev ikke mindre spændende da holdets træner Danny slog bolden i skoven, - da var der betænkelige miner hos de andre spillere. Men Esbjergs spiller ville ikke stå tilbage for Danny, så han sendte deres bold om muligt endnu længere ind i skoven....

Det endte ud med at Simon havde en god meter put for at dele hullet på en bogey og dermed vinde matchen og han var, - omend ikke iskold, - så i hvert fald kold nok til at sænke puttet og dermed sikre sejren på 8 – 6.

Så havde spillerne sikret sig 1. pladsen i puljen uanset resultatet af de andre kampe og søndagens kamp i Give.

Søndag morgen stillede de samme spillere op i Give til den sidste puljekamp og der var enighed om vi ville forsøge at gøre rent bord i puljen, - og det blev der!

En sikker sejr på 9 - 5 over Give ude.
Det må siges at være godt gået!

Nu venter oprykningsspillet så og vi kender allerede både spillested og modstander.

Lørdag d. 2 September spilles der oprykningspil i Aarhus Aadal Golfklub og modstanderne bliver Lyngbygaard.

Tidspunktet er endnu ikke afklaret, men vi håber som sædvanlig på opbakning fra klubben øvrige medlemmer.

/Charlie