Nye golfspillere

Golf er for alle

Det er sjovt og hyggeligt at spille golf. Det er en udfordrende sport for både krop og sjæl - og det giver masser af gode oplevelser.

Golf er en sund sport. Man får frist luft i lungerne, sol på kroppen, flere kilometer i benene samt træning af koordination, smidighed, balance og styrke.

Golf er for både børn, unge og ældre. Alle, der har lyst og vilje, kan lære at spille golf.

Det er begynderudvalgets målsætning

- at alle nybegyndere føler sig velkomne og godt modaget i klubben

- at alle nybegyndere i løbet af begynderforløbet får lært det nødvendige for at få fornøjelse af golfspillet

- at alle nybegyndere gennem spillet møder flere af klubbens øvrige medlemmer og derved får mulighed for nye venskaber

Nye begynderhold

I golfsæsonen starter Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod løbende nye begynderhold op. Ved henvendelse til klubbens sekretariat kan du aftale tidspunktet for dit starttidspunkt.

Alle nybegyndere skal gennemgå en uddannelse, hvor man lærer at spille spillet og forstå reglerne. Du kan læse mere om klubbens uddannelse af nybegyndere HER

Det koster det

Du kan få et golfkort til flere forskellige priser.

Golfkørekort, som tages over ca. 3 måneder: 500 kr.

Intet medlemsskab. Du må træne og spille alt det du kan på klubbens 9 huls-bane.

Golfkørekort og medlemsskab resten af året: 2.195,-

Medlemsskab gælder for spil på både 9 og 18 huls banen og du må træne og
spille på begge baner.

Golfkørekort for 2 personer (sammen med
ægtefælle, ven eller andet) og medlemsskab resten af året: 2.995,-

Medlemsskabet gælder for spil på både 9 og 18 huls banen og I må træne
og spille alt det I kan på begge baner.