Klubhuset

Velkommen i klubhuset! Der er plads til ca. 70 gæster fordelt på klublokale og havestue. Derudover er der et mødelokale.

Du har mulighed for selv at tage picnic kurv, madpakke eller andet med - og nyde det enten i klubhuset eller på vor hyggelige terasse.

I klubhuset kan købes fadøl, øl, sodavand, kaffe, the samt varm cacao fra automat, der er placeret i gangen. Ligeledes kan der købes sandwich, pølsehorn, minipizza og is.

Betaling for sandwich, pølsehorn, minipizza, is og vin kan ske via betalingsterminalen i greenfee rummet.

Medbragte drikkevarer må dog ikke indtages på klubhusets område.

Prisliste 2017

Fadøl 30 kr.
Øl 20 kr.
Sodavand/vand 20 kr.
Varm kakao/kaffe/ the 10 kr.
1 kande kaffe 40 kr.
1/1 flaske vin 100 kr.
½ fl. vin 60 kr.
1 kuvert vin  30 kr.
1 minipizza 20 kr.
1 toast 15 kr.
1 pølsehorn 15 kr.
1 is 10 kr.

Ønsker I at bestille mad udefra kan I kontakte klubsekretæren på tlf. 75 29 17 00 for at høre nærmere og få tilsendt menukort.

Køkkenet

Køkkenet er velforsynet med service (kopper, glas, tallerkner, bestik, fade, skåle m. v.) og der er 2 opvaskemaskiner, køleskab samt kaffemaskine. Både gæster og medlemmer er velkomne til at benytte køkkenet, men det kræver at man rydder op efter sig, sætter opvasken i maskinen  m. v.

Omklædningsrum

Der er et dameomklædningsrum med tilstødende badeværelse/toilet. Der er mulighed for at tage et bad, men der er kun én bruser i badeværelset. Der er et seperat omklædningsrum for herrer og der er yderligere et badeværelse med bruser.

Der er hårtørrer i dameomklædning samt håndklæder i begge omklædningsrum i tilfælde af, at man har glemt at tage med.

Klubhuset er åbent på følgende tidspunkter:

1. april - 31. oktober  fra kl. 05.30 til kl. 23.00.
1. november - 31. marts fra kl. 08.00 - kl. 20.00