Banen

Banen ligger i et utroligt smukt og naturskønt område. Det er en udfordrende bane, som ligger i let kuperet terræn med skov, lyng, sø og vandløb. Golfklubben byder greenfee spillere hjertelig velkommen, og et besøg i Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod er en kvalitetsoplevelse - både på banen og i det hyggelige klubhus. Der er desuden store chancer for at opleveren varieret bestand af vildt. Banen stiller krav til præcision og bør spilles med omtanke.

Toiletter

Der er toilet i klubhuset, ved hul 1 (i udslagshuset) og ved hul 16. Dog er toiletterne lukket i vinterperioden.

Drikkevand

Banen er godt forsynet med drikkevand. Der er vandhaner i udslagshuset og på greens på følgende huller: Nr. 3,  6, 12, 14 og 16.

Lynskure

Der er lynskur ved hul 16 (og tæt på hul 15, 4, 5 og 6) og ved hul 17 (tæt på hul 13 og 14)

Boldvaskere

Der er boldvaskere ved følgende huller: Nr. 1, 5, 10, 12 og 15.

Beskrivelse af flora og fauna på banen

Et par af klubbens medlemmer har udarbejdet en flot beskrivelse af, hvad man kan møde på banen. I kan læse beskrivelsen her.

Banebeskrivelser fra Dansk Golf

Dansk Golf har lavet en beskrivelse af banen. Beskrivelsen har været bragt i Dansk Golf. Læs beskrivelsen her.

Se den nye drone-film

Klik her: https://www.youtube.com/watch?v=T90CMTBEW5s