Velkommen til Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod

Gæster er meget velkomne, og der er som regel god plads på banen.

Tidsbestilling

Vi har tidsbestilling alle dage fra kl. 06.00 - 21. Så husk at reservere tid i GolfBox. Du er også velkommen til at ringe 75291700 eller maile til sekretariatet Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der skal benyttes boldrende, når banen er blokeret til nogle Klubber i klubben, der normalt slår ud på flere huller. Så hold øje med, hvad der sker ude på banen i forbindelse med din reservation. Hvis du vælger at benytte dig af boldrende, bliver du naturligvis flettet ind.

Betaling

Når du ankommer til klubben skal du henvende dig i greenfee-rummet, hvor du skal benytte betalingsterminalen. Der kan kun betales med betalingskort.

Betaling og bekræftelse skal ske senest 15 min. før bestilt tid.  Bekræftes tiden ikke, vil den automatisk blive ledig, og kan reserveres af andre. Slet tidsbestillingen, hvis du ikke får brug for den.

DGU-kort skal altid medbringes.

Greenfee gælder for hele dagen.

Særligt tilbud om greenfee incl. mad

I 2017 har klubben  et særligt tilbud om greenfee incl. smørrebrød og 1 øl eller vand. Se tilbuddet HER