Men's section

Velkommen til Men's Section sæson 2017

Men`s section spiller onsdage mellem kl.  16 og 17.

Se spilleplan  HER

Mogens Haahr
Mob:  51482270

John Vedstesen
Mobil: 21277120

Henrik Pedersen
Mobil: 60842068

Erik Nyblom
Mobil: 40186446

Bestyrelsesmedlem
Christian Jensen
Mobil: 41445366

Bestyrelsesmedlem
Henrik Weis
Mobil: 61262912

Se referat fra Men's Section generalforsamling 2016 HER

Klubbens formål

Formålet er, udover at dygtiggøre sig i golfspillet, at vedligeholde og udvide kendskabet til golf og etiketteregler, samt arrangere matcher og ikke mindst at kombinere golfspillet med hyggeligt samvær.

Medlemmer
For at deltage skal man, udover at være mand, være medlem af SM Golfklub Ølgod og være fyldt 16 år.
Nye medlemmer må højst have 45 i handicapindeks - nuværende medlemmer kan fortsætte, uanset hvilket handicapindeks de måtte have.
Man kan dog godt deltage, hvis ens handicapindeks er over 45, dog skal man spille efter handicapindeks 45.
Gæstespillere er også velkomne.

Matchformer og kontingent
Der vil blive vekslet mellem forskellige matchformer i løbet af sæsonen.
Kontingentet er kr. 200,- for hele sæsonen og matchfee er normalt kr. 30,-, der går til præmier og mad.
Gæstespillere betaler kr. 50,- + evt. greenfee.
Efter hver match er der rugbrød/franskbrød med pålæg, og socialt samvær. Der arrangeres middagsspisning med varm mad ca. en gang om måneden
Præmieoverrækkelse foregår umiddelbart efter alle scorekort er indleveret.

Proportioner & spilleplan

Spilledagen (onsdage)
Inden matchen startes skal man senest 15 min. før starttidspunktet tilmelde sig hos matchlederen.
Tilmelding sker ved at aflevere udfyldt scorekort med tydelig navn og medlemsnummer samt hcp.-indeks sammen med 30 kr. i startgebyr.
Der vil ske regulering af handicap efter gældende regler.

Rækker
Der spilles så vidt muligt i 3 rækker.
Der spilles efter flg.:
0 - 17 spillere : 1 række
18-29 spillere:  2 rækker
30 eller flere: 3 rækker
Matchudvalget inddeler spillerne i de 3 rækker med lige mange deltagere i hver række, hvis det er muligt.
Spilleren med laveste hcp. er kaptajn for holdet.
Spilletiden for en 3 bold er max. 4 timer og 15 min.

Præmier
Der er præmier til de 3 bedste scores i hver række. Desuden er der præmier til birdies på udvalgte par 3 huller samt eagle eller bedre på par 4 og 5 hullerne.
Præmieoverrækkelsen foregår umiddelbart efter matchen. Præmiemodtagelse kræver person tilstedeværelse.
Ved pointlighed tæller laveste handicap.

Scorekort skal afleveres til matchledelsen indenfor ovennævnte spilletid for at præmie kan udleveres.