Seniormix
Klubbens formål:

Klubbens formål er, udover at dygtiggøre medlemmerne i golfspillet, at vedligeholde og udvide kendskabet til golf- og etiketteregler, arrangere matcher samt kombinere golfspillet med hyggeligt samvær. Se vedtægterne HER

Seniormix spiller torsdage med gunstart kl. 8.00 - hvis ikke andet fremgår af spilleplanen.

Bemærk at sæsonstart er torsdag den 5. april kl. 08.00.

Se spilleplanen for 2018  HER

Seniormix
er for damer og herrer. Der er ingen hcp. begrænsning. Gæstespillere er velkomne.

Det er frivilligt, om man spiller fra rød eller gul tee, dog anbefales nybegyndere at starte fra rød tee.
Husk at give bestyrelsen besked hvis du ønsker at ændre tee.

Tilmelding på GolfBox senest kl. 22, to dage før matchen. I tilfælde af at man bliver forhindret, skal formanden eller næstformanden kontaktes på telefon senest en ½ time før gunstart.

Efter hver golfrunde er der fællesspisning og socialt samvær. Derefter er der uddeling af præmier i flere lige store rækker, alt efter deltagerantal.

Medlemskab af SeniorMix
Som medlem kan optages medlemmer af Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod. Tilmelding til bestyrelsen foretages første gang man deltager i en match. Årskontingent: 50 kr. + 50 kr. til husudvalget. I alt 100,-kr. for 2018

Matchfee:
Matchfee er fastsat til 35 kr., som betales senest 15 minutter før start. Gæstespillere er meget velkomne, matchfee: 50 kr. plus evt. greenfee. Beløbet går til præmier og frokost. Drikkevarer købes i klubhuset.

Madplan Ansvar for madindkøb og dækning af tag-selv-bordet efter egen kreativitet, går på frivillig skift. De frivillige skriver sig på frokostlisten, som hænger på opslagstavlen i golfklubben.

Budgettet er ca. 20 - 23 kr. pr. deltager, og antal deltagere kan ses i GolfBox dagen før.

Sted og spilleform Der spilles på Skærbæk Mølles 18-huls bane.

Der veksles mellem stableford, holdspil og andre forskellige spilleformer. Spilleformen kan ses på spilleplanen og i GolfBox. Se også spilleformater HER

Ved stableford-matcher foretages indtastning af score og handicapregulering inden præmieuddeling. Ved holdspil foretages ikke indtastninger af score med mindre andet er aftalt.

Præmier i SeniorMix
Der er normalt 3 præmier i 3 lige store rækker. Antallet er dog afhængig af antal deltagere. Ved pointlighed findes vinder som angivet for aktuel turnering i Golfbox under ”INFO / AFGØRELSER”

1., 2. og 3.-præmierne er sædvanligvis et gavekort på hhv. 40/30/25kr. til klubbens shop.

Nærmest flaget/længste udslag eller nærmest streg præmieres oftest med en flaske rødvin.

Birdies med en golfbold.

Bestyrelsen fastsætter præmierne.

Eventuelle ændringer i spilleplan m.m. offentliggøres på tavlen i klubhuset og her på klubbens web-side, samt pr. e-mail til de medlemmer, der har oplyst en e-mailadresse.

Holger Andreas Hykkelbjerg
Tlf. 40 29 90 00