Begynderforløbet – kort fortalt.

Begynderforløbet består af:

Regelundervisning på nettet samt én gang praktisk regelundervisning på banen.

4*1½ timers træningslektioner hos klubbens professionelle træner.

Træningsmatcher på 9-hulsbanen.

Træningsmatch på 18-hulsbanen.

1 opfølgende træningslektion hos PROen.

Har du spørgsmål vedr. begynderforløbet eller tilmelding er du velkommen til at kontakte klubbens sekretær Margit Anthonsen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 6177 1718

Kom og vær med til 9-huls-matcher på 18-hulsbanen fredage kl. 16.00

Alle spillere, der har erhvervet golfkørekortet, kan deltage i 9-huls-matcherne på 18-hulsbanen.

Formålet med matcherne er, at spillerne dygtiggør sig i spillet og dets regler samt møder andre golfspillere. Det koster ikke noget at deltage, og der er ingen præmier. Målgruppen er spillere med handicap 48+, men alle er velkomne. Der er altid erfarne spillere med til matcherne.

Følgende matcher er planlagt i 2018:

11.maj

18. maj 25. maj

1. juni

8. juni

15. juni

22. juni

10. aug.

17.aug.

24.aug.

31.aug.

7.sept.

14.sept.

Vi slår ud fra hul 1 eller 10, alt efter hvorledes reservationerne ser ud i GolfBox.

Husk tilmelding i GolfBox senest kl. 16.00 dagen før.

Mødetid ved greenfee-rummet kl.15.45.

Efter matcherne samles vi i/ved klubhuset til hyggeligt samvær og tjek af scorekort.